DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Hernö Sipping Gin 2021 45.1% 500 ml

Hernö Sipping Gin 2021 er en unik limited edition gin, der udkommer hvert år, men med variationer år for år. Den er lavet til at nyde rent.

1.200,00 kr. Inkl. moms

På lager

Brand

Flaskestørrelse

500ml

Land

Sverige

Alkohol

46,4%

Varenummer (SKU): TSHernöSG2021 Kategorier: , , Tags: , ,

Læs mere …

Hernö Sipping Gin 2021 er en eksklusiv limited edition one-year batch. Hvert år destillerer Hernö et begrænset antal af deres Hernö Sipping Gin, med variation i smagsnoter og botanicals. I 2021 lavede de 1450 flasker af denne unikke gin.

Hernö destilleriet er det første gindestilleri i Sverige. Det ligger i naturskønne omgivelser, ved den svenske höga kust, ca. 400 km nord for Stockholm. Her destillerer Jon Hillgren den reneste spiritus i verden, som han bruger til verdens bedste gin. Flere af de forskellige Hernö gin er nemlig blevet kåret til Verdens Bedste Gin i forskellige årstal. Derudover har de vundet utallige andre priser.

Verdens bedste gin er naturligvis lavet på de bedste råvarer. Hernö bruger økologiske råvarer, nøje udvalgt fra hele verden. På deres ingrediensliste finder man bl.a. enebær fra Ungarn, mjødurt fra England, korianderfrø fra Bulgarien, kanel fra Indonesien, sort peber fra Indien og bourbon vanilje fra Madagaskar.

Hernö Sipping Gin 2021 er lavet på en base af deres prisvindende Swedish Excellence gin. Den har fået lov til at ligge og lagre på gamle Sauternes fade, der førhen har været brugt til vin. Dette giver spændende smagsnoter til ginnen, der får et unikt udtryk. Den er skabt til at drikke rent, og ved at lege med serveringstemperaturen, får man forskellige noter frem.

Projektet omkring denne gin er startet for at øge turismen i den region af Sverige. Hernö vil gerne tiltrække besøgende til området, og giver derfor mulighed for at være blandt de første til at købe denne eksklusive gin, hvis man deltager på High Coast Whisky Festival, eller besøger Hernö til åbent hus.

Se vores andre Hernö gins her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort