DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Esker Premium Gin 42% 700 ml

Esker Premium Gin er en skotsk London Dry gin. Den har en sprød smag af enebær, og unikke smags- og duftnoter af sølv-birkesaft, rosa peberkorn og hyben.

350,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

42%

Brand

Flaskestørrelse

700ml

Land

Skotland

Varenummer (SKU): TS260002 Kategorier: , Tags: , ,

Læs mere …

Esker Premium Gin er en London Dry Gin fra Skotland. Destilleriet har vundet adskillige priser for deres gins, og deres klassiske gin er bestemt værd at prøve.

Ginnen har en ren og sprød smag af enebær, der trænger igennem. Men man mærker også en blanding af forskellige særprægede smagsnoter. Den er destilleret på mere end 12 forskellige botanicals. Heriblandt er den mest unikke nok det lokale sølvbirkesaft , der går igen i alle deres gins. Den indeholder også rosa peber, og hyben, som nogle af de mere fremtrædende botanicals i duft og smag. Derudover har Premium ginnen noter af citrus, og et hint af forskellige florale botanicals.

Alt i alt er Esker Premium Gin en lækker gin, med nogle anderledes smagsnoter, der giver den et spændende twist. Den er oplagt til den, der er vild med klassiske gins, men gerne vil have en smule variation. Den fungerer super godt med en Gents Tonic, lidt citronskal og rosa peberkorn.

Se de andre Esker Gins her!

Destilleriet bag, er Esker Spirits, et prisvindende destilleri i Skotland. Deres produkter er kendetegnet ved kvalitet og smag, og de arbejder meget med lokale ingredienser og skotsk historie i deres gins. Placeret i det skotske højland, hvor rådyr, fasaner og køer regelmæssigt kommer forbi vinduerne, ligger destilleriet med en skøn udsigt, der er med til at inspirere til deres produkter.

Navnet Esker refererer ligeledes til omgivelserne. En esker er en bjergkam skabt af en gletsjer, og netop sådan en ligger destilleriet på.

0
0 varer i alt
Køb gavekort