DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

East London Louder Gin 47% 700ml

East London Louder Gin er en utroligt smagsfyldt gin, med en masse lækre krydderurter. Den urtede smag afbalanceres af florale noter fra lavendel og et let citrus strejf fra citron.

Se vores gaveæske på East London Louder Gin HER

400,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

47%

Brand

Flaskestørrelse

700ml

Land

England

Varenummer (SKU): TS210210 Kategorier: , Tags: , , ,

Læs mere …

East London Louder Gin er en gin med kraft i. Den er pakket med lækre smagsnoter, og har et urtet udtryk, der bliver frisket lidt op med nogle florale noter. Og så er den på hele 47% alkohol.

Denne gin er destilleret med 11 botanicals, der hver især bidrager til den unikke smag. De mere klassiske ingredienser som enebær, kvanrod og korianderfrø danner en skøn base for ginnen. East London Louder Gin får sine urtede noter fra irisrod, fennikelfrø, laurbærblade, salvie, timian og vintersar. Hertil kommer dejlige noter fra lavendel og citron, som frisker ginnen en smule op, og giver et godt modspil til alle urterne.

I en Gin & Tonic kan vi klart anbefale en klassisk tonic. Vi er glade for at bruge MG Tonica til denne gin, da dens citrusprægede og kulsyreholdige udtryk passer super godt til denne gin. Derudover bruger vi som altid en masse isterninger, samt citronduft og frisk timian som garnish, for at fremhæve ginnens noter yderligere.

East London Liquor Co., som destilleriet bag hedder, har ligget i London siden 2015. De ligger i skønne omgivelser i den østlige del af London, langs kanalerne, industrielle bygninger og Victoria Park. Brandet identificerer sig meget med den gamle ånd af East End, som var arbejdernes bydel. Destilleriet repræsenterer i dag lighed, ærlighed, hårdt arbejde og kampen for ligestilling. Deres motto er: “Decent booze, for decent people, at decent prices”.

Se East London Louder Gin Gaveæsken her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort