DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

East London Gin 40% 700ml

East London Gin er en klassisk London Dry Gin, med en tydelig smag af enebær. De krydrede noter fra peber og kardemomme afbalanceres skønt af citrus fra citron og pink grapefrugt.

Se vores gaveæske på East London Gin

350,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

40%

Brand

Flaskestørrelse

700ml

Land

England

Varenummer (SKU): TS210173 Kategorier: , Tags: , ,

Læs mere …

East London Gin er en London Dry Gin fra det London baserede East London Liquor Co. Det er en klassisk gin, med tydelige noter af enebær, og med en krydret afslutning.

Destilleret med 7 lækre botanicals, får denne gin en skøn balance mellem friske og krydrede noter. De mere klassiske gin botanicals som enebær, kvanrod og korianderfrø skaber en skøn og lækker base. Hertil giver cubeb peber og kardemomme vame krydrede noter, som afbalanceres af søde og bitre citrusnoter fra citron og pink grapefrugt.

I en Gin & Tonic kan vi klart anbefale en klassisk tonic. Vi er glade for at bruge MG Tonica til denne gin, da det er en citruspræget tonic med en god kulsyre, som passer super godt til. Derudover bruger vi som altid en masse isterninger, samt tørret grapefrugt som garnish, for at fremhæve de bitre citrus noter yderligere.

East London Liquor Co., som destilleriet bag hedder, har ligget i London siden 2015. De ligger i skønne omgivelser i den østlige del af London, langs kanalerne, industrielle bygninger og Victoria Park. Brandet identificerer sig meget med den gamle ånd af East End, som var arbejdernes bydel. Destilleriet repræsenterer i dag lighed, ærlighed, hårdt arbejde og kampen for ligestilling. Deres motto er: “Decent booze, for decent people, at decent prices”.

Se også vores gaveæske med denne gin her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort