DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

East London Brighter Gin 45% 700ml

East London Brighter Gin er en klassisk gin, med en kraftig og helt fantastisk smag. Den er helt perfekt, hvis man er til en god tør gin, hvor der ikke er sparet på smagen.

Se gaveæsken på East London Brighter Gin her

400,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

45%

Brand

Flaskestørrelse

700ml

Land

England

Varenummer (SKU): TS210203 Kategorier: , Tags: , ,

Læs mere …

I denne East London Brighter Gin, er der skruet op for smagsoplevelsen. Med tydelige noter af grapefrugt, sødlige krydrede noter, og en fantastisk tørhed, er denne gin klar til at give en dejlig oplevelse til dem, der er til tør og klassisk gin med kraft i.

Tydelige noter af grapefrugt er det første man møder med denne gin. Herefter flyder smagene sammen, og bliver til en lækker blanding af søde, krydrede og tørre noter. Den får sin klassiske og tørre ginsmag fra enebær, koriander og kvanrod. De krydrede undertoner kommer fra bl.a. cubeb peber, og kassiakanel. Til sidst har den også en anelse Darjeeling the i, hvilket giver en let sødme.

I en Gin & Tonic kan vi klart anbefale en klassisk tonic. Vi er glade for at bruge Gents tonic til East London Brighter. Derudover bruger vi som altid en masse isterninger, samt grapeskal og frisk koriander som garnish, for at fremhæve ginnens noter yderligere.

East London Liquor Co., som destilleriet bag hedder, har ligget i London siden 2015. De ligger i skønne omgivelser i den østlige del af London, langs kanalerne, industrielle bygninger og Victoria Park. Brandet identificerer sig meget med den gamle ånd af East End, som var arbejdernes bydel. Destilleriet repræsenterer i dag lighed, ærlighed, hårdt arbejde og kampen for ligestilling. Deres motto er: “Decent booze, for decent people, at decent prices”.

Se også vores gaveæske med denne gin her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort