DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Kuro Soft Peach Gin 500ml

Kuro Soft Peach Gin er twist på deres friske og tørre London Dry tilført fersken, som giver ginnen en både blødere og sødere smag og duft samt en mere floral smag af enebær.

400,00 kr. Inkl. moms

Flaskestørrelse

500ml

Alkohol

40%

Land

England

Brand

Varenummer (SKU): TS605001 Kategorier: , Tags: ,

Læs mere …

Kuro London Dry Gin er kommet til verden efter en skitur til de japanske alper hvor briterne bag den besluttede sig for at forsøge at genskabe oplevelsen som smagsoplevelse. Derfor bruger de også flere japanske ingredienser, her imellem det lidt specielle bambustrækul der giver ginnen en mere kompleks tørhed sammen med enebær og gran. Navnet stammer også fra trækullet, Kuro betyder nemlig sort på japansk, og har på den både også givet flasken sit orientalske, mørke design hvor den gule streg repræsenterer bambus. Der er også sneget sig et lille tribute ind til destillerimestrenes familiære status: 414 der pryder mønstret på bagsiden er henholdsvis D, det fjerde bogstav i alfabetet, A, det første, og D igen der sammen giver det engelske ord for far, ”dad”.
Ginnens er destilleret på: enebær, bambustrækul, gran, sølvbirk, koriander, appelsin, irisrod, muskatnød, kvan, citron, lakrids og kanel.

0
0 varer i alt
Køb gavekort