DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Electric Spirits Co. Achroous Gin 41% 700ml

Denne spændende Achroous Gin fra Electric Spirits Co. er en klassisk gin, men på en interessant og moderne måde. Den har noter af bl.a. enebær, anis, sichuan peber og fennikelfrø.

400,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

41%

Flaskestørrelse

700ml

Brand

Land

Skotland

Varenummer (SKU): TS800004 Kategorier: , , Tags: , ,

Læs mere …

Electric Spirits Co. ligger i Leith i Scotland, og det er her de destillerer denne Achroous Gin. Det er en skøn moderne klassisk gin, med en opsigtsvækkende neon orange flaske.

Den er destilleret på 7 forskellige botanicals, som alle bidrager til dens smag. Enebær, korianderfrø, lakridsrod, kvan og irisrod danner basen for en god klassisk gin. Hertil giver sichuan peber nogle unikke florale og citrus noter, og fennikelfrø bidrager med yderlige lakridsagtige anisnoter. Årsagen til at sichuan peber kan give de duftsnoter, er at det i virkeligheden slet ikke er peber.

Duften er netop præget af florale noter og en duft af citrus, fra sichuan peberen, og grønne nuancer af anis. I smagen trænger enebærrene igennem, men man fornemmer også træ-agtige noter fra de forskellige rødder, der er i. Man kan også mærke den søde anis smag, samt de friske citrusagtige noter. Ginnen føles lækker, varm og krydret lige tilpas på tungen, og med en dejlig bitterhed.

Electric Spirits Co. Achroous Gin fungerer super godt i en Gin & Tonic, med en mild tonic. På den måde får ginnen god plads, og man kan nyde dens komplekse smagsnoter. Som garnish anbefaler destilleriet selv, at man bruger citrus – enten citron eller grape.

Denne gin er så god, at den har vundet flere priser. Den har bl.a. vundet guld hos flere af de mest anerkendte gin-konkurrencer i verden.

Se vores G&T opskrift med denne gin her!

 

0
0 varer i alt
Køb gavekort