DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Cabraboc Ginebra De Mallorca 40% 700ml

Denne mallorcanske gin er inspireret af Mallorcas natur, og mange af dens botanicals er også at finde lokalt. Ginnen er perfekt til en simpel gin og tonic med dens kombination af fennikel, middelhavs-urter og et strejf af citrusfrugter.

450,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

40%

Flaskestørrelse

700ml

Brand

Land

Spanien

Varenummer (SKU): TS726015 Kategorier: , Tags: , ,

Læs mere …

Cabraboc Ginebra de Mallorca er den første gin i serien. Den er lavet med ét særligt mål. Nemlig at lave en nyfortolkning af en af øens klassikere, Hierbas Mallorquinas, som er en traditionel mallorcansk urtelikør.

Basen til denne gin er et destillat på vin. Herefter er der tilsat de traditionelle urter, som bruges i Hierbas Mallorquinas. Det er bl.a. citronverbena, citronblade, mandel, rosmarin, oliven og appelsin. Den mest fremtrædende smagsgiver i denne gin er fennikel, der giver den karakteristiske smag af anis.

Se vores opskrift til denne gin her!

Detilleriet bag denne gin hedder Spirit of the Island, og er en lille familie-virksomhed med tyske og mallorcanske rødder. Deres vision er at indfange essensen af middelhavets smage og livsstil, og destillere det til god gin. Alle gins i serien finder inspiration i øens mad, urter og kultur.

Teamet bag består af tre generationer fra samme familie, der tilsammen har stærke kompetencer indenfor destillering, smagsudvikling, design, illustration og kommunikation. Efter mange års erfaring indenfor design og smagsudvikling af spiritus, besluttede de sig for at afprøve deres eget projekt, og startede destilleriet.

Gederne i deres logo og på flaskerne er en hyldest til destilleriets naboer, de vilde geder i Tramuntana bjergene. Gederne er selvstændige og stædige af natur, og deres karakteristiske udseende har lagt inspiration til brandet.

0
0 varer i alt
Køb gavekort