DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Cabraboc Gin Taronja 44% 700ml

Cabraboc Gin Taronja er en spændende klassisk dry gin med friske og frugtige noter. Den er inspireret af og lavet på de fantastiske solmodne citrusfrugter fra Sóller dalen på Mallorca.

500,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

44%

Flaskestørrelse

700ml

Brand

Land

Spanien

Varenummer (SKU): TS726060 Kategorier: , , Tags: , ,

Læs mere …

Cabraboc Gin Taronja er en 2019 Limited Edition gin fra Mallorca. Smagen er klassisk, med et tvist af friske og frugtige noter fra appelsiner, clementiner og citroner.

Den er destilleret på ingredienser af høj kvalitet. Enebær, nøje udvalgte appelsiner, citroner og klementiner, fra Sóller dalen i Mallorca. Ligesom med de andre gins i serien fra Cabraboc, er denne gin inspireret af den vilde natur på Mallorca. Den lille by i Tramuntana-bjergene, hvor destilleriet hører hjemme, er kendt for sine fantastiske citrusfrugter.

Se opskriften med Gents Tonic her!

Detilleriet bag denne gin hedder Spirit of the Island, og er en lille familie-virksomhed med tyske og mallorcanske rødder. Deres vision er at indfange essensen af middelhavets smage og livsstil, og destillere det til god gin. Alle gins i serien finder inspiration i øens mad, urter og kultur.

Teamet bag består af tre generationer fra samme familie, der tilsammen har stærke kompetencer indenfor destillering, smagsudvikling, design, illustration og kommunikation. Efter mange års erfaring indenfor design og smagsudvikling af spiritus, besluttede de sig for at afprøve deres eget projekt, og startede destilleriet.

Gederne i deres logo og på flaskerne er en hyldest til destilleriets naboer, de vilde geder i Tramuntana-bjergene. Gederne er selvstændige og stædige af natur, og deres karakteristiske udseende har lagt inspiration til brandet.

0
0 varer i alt
Køb gavekort