DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Cabraboc Gin Blau 44% 700ml

Cabraboc Gin Blau er destilleret på enebær, basilikum, rosmarin, timian og lavendel. Med sin harmoniske smag, er denne gin et godt eksempel på en ægte mallorcansk gin.

500,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

44%

Flaskestørrelse

700ml

Brand

Land

Spanien

Varenummer (SKU): TS726077 Kategorier: , Tags: , ,

Læs mere …

Cabraboc Gin Blau er en unik Limited Edition gin fra Mallorca. Den blev lavet i 2019, sammen med deres Limited Edition Taronja Gin. Fælles for alle gins fra Cabraboc: Esperit de Mallorca, er at de er inspireret af øens liv og middelhavet.

Denne gin er ingen undtagelse. Den er destilleret på enebær, samt nøje udvalgte botanicals fra middelhavsområdet. Blandt ingredienserne findes bl.a. basilikum, rosmarin, timian og lavendel. Ginnens hint af urtede og florale noter går hånd i hånd med enebærren og skaber en fremragende harmoni.

For at fremhæve de friske krydderurter yderligere, anbefaler vi at lave en Herbal G&T med Aqua Monaco Herbal Tonic. Hvis man er mere til det klassiske og lidt friske, anbefaler vi den citrusprægede MG Tonica til Cabraboc Gin Blau.

Find begge opskrifterne her!

Detilleriet bag denne gin hedder Spirit of the Island, og er en lille familie-virksomhed med tyske og mallorcanske rødder. Deres vision er at indfange essensen af middelhavets smage og livsstil, og destillere det til god gin. Alle gins i serien finder inspiration i øens mad, urter og kultur.

Teamet bag består af tre generationer fra samme familie, der tilsammen har stærke kompetencer indenfor destillering, smagsudvikling, design, illustration og kommunikation. Efter mange års erfaring indenfor design og smagsudvikling af spiritus, besluttede de sig for at afprøve deres eget projekt, og startede destilleriet.

Gederne i deres logo og på flaskerne er en hyldest til destilleriets naboer, de vilde geder i Tramuntana bjergene. Gederne er selvstændige og stædige af natur, og deres karakteristiske udseende har lagt inspiration til brandet.

0
0 varer i alt
Køb gavekort