DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Distillerie de Paris Batch #1 Gin 43% 500ml

Distillerie de Paris Batch #1 Gin er en fløjlsblød og parfumeret gin destilleret på en base af druer, der giver ginnen en elegant fedme og duft, der løftes af den bitterfriske citrusfrugt bergamotte og florale note af jasmin.

Se vores G&T opskrift på Distillerie de Paris Batch #1 Gin HER

Se gaveæsken på Distillerie de Paris Batch #1 Gin HER

450,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

43%

Flaskestørrelse

500ml

Brand

Land

Frankrig

Varenummer (SKU): TS020009 Kategorier: , Tags: , ,

Læs mere …

Distillerie de Paris Batch #1 Gin er den første gin fra det parisiske distilleri. Den er inspireret af den franske parfumer François Coty. Han blev kendt for sine skønne dufte omkring starten af 1900 tallet.

Ginnen er destilleret på en alkoholbase af druer, hvilket giver en unik sødlig fedme til ginnen. Derudover er den lavet på enebær, korianderfrø, bergamotte, citron, lime, lavendel, jasmin og oolong te. Det giver en smagsfyldt gin med en kraftig parfumeret duft af særligt de friske og florale botanicals. For at kunne nyde de mange intense smage og dufte, matcher vi denne gin med en klassisk Indi Tonic. Som garnish bruger vi blot en smule citronskal, for at tilføre lidt friskhed, men ellers skal denne gin bare have lov til at skinne igennem selv.

Se vores opskrift med denne gin lige her! 

Distillerie de Paris Batch #1 Gin prydes af tallene 75 13 01, der refererer til destilleriets historie. De var de første (01) i over hundrede år, som i 2013 (13) fik tilladelse til at destillere indenfor de 75 mure, der omkredser centrum af Paris.

I det tiende arrondissement har brødrene Sébastian og Julhés skabt en innovativ legeplads. Herfra gør de tingene på deres egen måde. Noget særligt er, at de tegner deres ingredienser, som man gør når man producerer parfume. En anden anderledes ting, er destilleriets karakteristiske gamle apotekerflasker.

0
0 varer i alt
Køb gavekort