DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Two Socks Signature Gin 41.4% 700ml

Vores Two Socks Signature Gin er en dansk kvalitets gin, lavet på de bedste råvarer. Den er destilleret på Four Jiggers destilleriet, og er skabt som en hyldest til vores ginbarer.

Se vores G&T opskrift på Two Socks Signature Gin HER

400,00 kr. Inkl. moms

Brand

Alkohol

41.4

Flaskestørrelse

700ml

Land

Danmark

Varenummer (SKU): TS102434 Kategorier: , , , Tags: , ,

Læs mere …

Two Socks Signature Gin er som navnet antyder, vores signatur gin. Den er destilleret på Four Jiggers destilleriet, og er udviklet specielt til barene. Det er en klassisk gin, der er meget blød i smagen, og med mange fine smagsnoter.

Ginnen er lavet på en base af klassiske gin botanicals, som enebær, kvan, citrus, peber og fennikel. Men den har en meget mild smag, og en blød og frisk afrunding. Det skyldes den tilsatte kvalitetsvanilje, der giver fløjlsbløde og sødlige noter. Friskheden kommer fra økologiske citroner. Denne gin er nemlig lavet med både selve citronfrugterne og skallerne. Men de lækre noter af citron og vanilje er stadig blot noter, der efterlader rigeligt med plads til at fornemme de mange andre spændende smagsgivere i denne gin.

I en gin & tonic, er vi glade for at matche vores Two Socks Signature Gin med en mild tonic, der ikke overdøver de blide smagsnoter og den bløde fornemmelse i ginnen. Vi bruger derfor gerne en Gents tonic. En let og lækker schweizisk alpetonic, der er designet til at give god plads til at man kan fornemme ginnens botanicals. Hertil bruger vi blot en smule citronskal for at fremhæve friskheden.

Se opskriften med Gents tonic her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort