DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Four Jiggers Ginlime 40,4% 500ml

Ginlime er en spændende dansk og økologisk gin fra Four Jiggers. Den har en sød og frisk smag af lime, og er meget velegnet i sommerdrinks og cocktails, eller til at nyde rent.

300,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

40.4%

Flaskestørrelse

500ml

Brand

Land

Danmark

Varenummer (SKU): TS001508 Kategorier: , , , Tags: ,

Læs mere …

Ginlime er en dansk og økologisk gin fra Four Jiggers Distillery. Den er udviklet og fremstillet i Slagelse, med fokus på høj kvalitet, god smag og bæredygtighed.

Den er baseret på Four Jiggers Gin, som har et komplekst smagsbillede, med en spændende blanding af mange forskellige smagsnoter. Ginlime får sit navn fra det udtræk på økologiske limeskaller, der også giver ginnen sin flotte grønne farve. Derudover er der tilsat sukkersirup, for at give en lækker sødme, og en cremet fornemmelse. Den søde og friske smag gør denne gin særdeles velegnet til at nyde rent over is, eller til at bruge i en række forskellige cocktails og drinks.

Navnet Four Jiggers kommer fra deres filosofi om den perfekte Gin & Tonic. De mener, at 4 cl gin og 100 ml tonic, er det helt rette blandingsforhold. Det er også det blandingsforhold vi bruger på vores ginbarer. For at få perfekt afmålte G&T’er, bruges et lille målebæger, der hedder en jigger. Deraf kommer navnet Four Jiggers Gin, og logoet forestiller ligeledes en jigger.

Ginnen er dansk, økologisk og håndlavet, på en økologisk 96% landbrugsalkohol. Det er Per, Master Distiller, som producerer alt ginnen. Bag på hver enkelt flaske finder du også hans signatur. Han destillerer på destilleriet, som kommer fra Arnold Holstein i Tyskland. Det har en 370 liters kedel, kombineret med en 4 cups destilleringssøjle.

0
0 varer i alt
Køb gavekort