DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Four Jiggers Gin Ligra 43,4% 700ml

Gin Ligra er en spændende dansk og økologisk gin fra Four Jiggers. Den har noter af bl.a. sprøde enebær, og bittersød grapefrugt og lime.

400,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

43.4%

Flaskestørrelse

700ml

Brand

Land

Danmark

Varenummer (SKU): TS001263 Kategorier: , , , Tags: ,

Læs mere …

Four Jiggers Gin Ligra er en dansk og økologisk gin fra Four Jiggers Distillery. Den er udviklet og fremstillet i Slagelse, med fokus på høj kvalitet, god smag og bæredygtighed.

Smagsbilledet er komplekst, med en spændende blanding af mange forskellige smagsnoter. De mere fremtrædende noter i Gin Ligra er sprøde enebær og bitter-søde noter af grapefrugt og lime.

Navnet Four Jiggers kommer fra deres filosofi om den perfekte Gin & Tonic. De mener, at 4 cl gin og 100 ml tonic, er det helt rette blandingsforhold. Det er også det blandingsforhold vi bruger på vores ginbarer. For at få perfekt afmålte G&T’er, bruges et lille målebæger, der hedder en jigger. Deraf kommer navnet Four Jiggers Gin, og logoet forestiller ligeledes en jigger.

Ginnen er dansk, økologisk og håndlavet, på en økologisk 96% landbrugsalkohol. Det er Per, Master Distiller, som producerer alt ginnen. Bag på hver enkelt flaske finder du også hans signatur. Han destillerer på destilleriet, som kommer fra Arnold Holstein i Tyskland. Det har en 370 liters kedel, kombineret med en 4 cups destilleringssøjle.

0
0 varer i alt
Køb gavekort