DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Cockney’s JRE Gin 42% 700ml

Cockney’s JRE Gin er en fantastisk belgisk gin med en sprød smag af enebær, og en kompleks smagspalette bestående af bl.a. skønne jordede florale noter, æble og citrus.

430,00 kr. Inkl. moms

Vægt 1460 kg
Størrelse 10 × 10 × 27 cm
Alkohol

42%

Flaskestørrelse

700ml

Brand

Land

Belgien

Varenummer (SKU): TS125008 Kategorier: , Tags: , ,

Læs mere …

Cockney’s JRE Gin er den nyeste gin fra Belgiens ældste destilleri. Den er lavet efter deres succes med Cockney’s Premium Gin, der har vundet flere priser. Målet var at lave en endnu bedre gin, og til dette formål har de hentet inspiration i belgisk gastonomi.

Cockney’s JRE Gin har sit navn efter de dygtige belgiske kokke fra JRE. Kokkene fra JRE klubben (Jeunes Restaurateurs d’Europe) er blandt de mest innivative i gastonomiens verden. Det er fra JRE restauranterne og det belgiske køkken, at denne gin henter sin inspiration. Resultatet er en fantastisk gin med en sprød smag af enebær, og en kompleks smagspalette bestående af bl.a. skønne jordede florale noter, æble og citrus.

Destilleriet bag ligger i Belgien, og kan dateres helt tilbage til 1838. Destilleriet blev startet af en omrejsende brite, som navnet Cockney’s også bærer præg af. Efter sin hjemrejse til London overlod han produktionen i hænderne på Jules De Brabandere, som tabte det under en boksekonkurrence til den nuværende familie. Det tog dog tre generationer før de gav sig i kast med destilleringen, men så tog det også fart! Startskuddet lød i 2001 da Luc Waterschoot overtog produktionen.

Denne gin passer fantastisk godt sammen med den schweiziske Gents Tonic og et finish af citronskal på toppen.

Find vores JRE Gin & Tonic opskrift lige her!

 

0
0 varer i alt
Køb gavekort