DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Capesthorne Rhubarb & Lavender Gin 40% 700ml

350,00 kr. Inkl. moms

Capesthorne Rhubarb & Lavender Gin er en spændende og unik gin, med smagsnoter af rababer og lavendel. De florale noter fra den smukke lavendel, bliver godt komplementeret af den syrlige, samt søde rabarber, og skaber en fantastisk eksklusiv ginoplevelse.

 

 

 

 

Varenummer (SKU): TS584019 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Capesthorne Rhubarb & Lavender Gin er en spændende og unik gin, med skønne noter af rababer og lavendel. De unikke smagsnoter og kombinationer er, som destilleriet selv beskriver, indbegrebet af det som kendetegner det engelske landskab. De florale noter fra den smukke lavendel, bliver godt komplementeret af den syrlige, samt søde rabarber, og skaber en fantastisk eksklusiv ginoplevelse.
Capesthorne Rhubarb & Lavender Gin rummer udover rababer og lavendel, en del krydrede botanicals. I ginnen findes botanicals såsom enebær, koriander, kvan, citrusfrugter og cubebpeber. Det er en meget smagsfuld gin, som stadig rummer en del smagsnoter af enebær, men stadig med plads til at de syrlige, søde og florale smagsnoter kan bryde gennem og få plads.

Destilleriet bag Capesthorne Rasberry & Blueberry Gin

Capesthorne Gins er et produkt lavet af Craig og Jens, som bor Wilmslow, England. Bag deres eksklusive gins, ligger der et hårdt arbejde i at opsætte destilleriet. Her gik de, under nedlukningstiden, igang med at arbejde på destilleriet og fik lanceret deres Capethornes Gins. Efter to års hårdt arbejde, stod det færdige lokale og familie drevet destilleri færdigt. Her bliver der lavet håndlavet kvalitets gin, som alle bliver lavet i små batches på Capesthorne Hall Estate, i hjertet af landdistriktet Chesire.

Se Capesthorne udvalg af produkter lige her! 

0
0 varer i alt
Køb gavekort