DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Capesthorne Rasberry & Blueberry Gin 40% 700ml

350,00 kr. Inkl. moms

Capesthorne Rasberry & Blueberry Gin er skøn og bærfuld gin. De søde bær komplimenteres dejligt med enebærene, hvilket skaber en unik og eksklusiv gin oplevelse.

 

 

Varenummer (SKU): TS584026 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Capesthorne Rasberry & Blueberry Gin er skøn og bærfuld gin. De søde bær komplementeres dejligt med enebærene, hvilket skaber en unik og eksklusiv gin oplevelse. Det er en kompleks gin, med en masse skønne citrus noter og en flot lyserød farve. Det er en gin som kan nydes som en kold gin & tonic, men kan også bruges i diverse bæryldte cocktails.

Ginnen er destilleret på blåbær og hindbær, som er med til at skabe den unikke og flotte lyserøde farve. For at skabe kompleksitet i ginnen, er den yderligere destilleret på enebær, koriander, kvan, citrusfrugter og cubeb peber. Ginnen har søde smagsnoter af bær, som træder fint i gennem og har plads, selvom at ginnen har kraftig smag fra enebærrene.

Destilleriet bag Capesthorne Rasberry & Blueberry Gin

Capesthorne Gins er produkter lavet af Craig og Jens, som bor Wilmslow, England. Bag deres eksklusive gins, ligger der et hårdt arbejde i at opsætte destilleriet. Her gik de, under nedlukningstiden, igang med at arbejde på destilleriet og fik lanceret deres Capethornes Gins. Efter to års hårdt arbejde, stod det færdige lokale og familie drevet destilleri færdigt. Her bliver der lavet håndlavet kvalitets gin, som alle bliver lavet i små batches på Capesthorne Hall Estate, i hjertet af landdistriktet Chesire.

Se Capesthorne udvalg af produkter lige her! 

0
0 varer i alt
Køb gavekort