DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Blind Tiger Imperial Secrets Gin 500 ml

400,00 kr. Inkl. moms

På lager

Brand

Varenummer (SKU): Blind Tiger Imperial Secrets Kategorier: ,

Læs mere …

Ginnen kommer fra Belgien, men er inspireret af tre gamle kolonier i Asien, og kreativiteten under den amerikanske forbudstid.

De tre gamle kolonier i Indien, Pakistan og Kina har givet inspiration til ingredienserne og navnet. Og som navnet Imperial Secrets hentyder til, så er en stor del af ginnens botanicals hemmelige. De eneste botanicals vi kender, er enebær, koriander, kvan, irisrod, citron, mandel, citrongræs og tre slags sort te. Smagen er tydeligt domineret af enebær, med fremtrædende noter af sort te og peber. Men den har også mildere søde og florale noter. Alt i alt er det en super dejlig gin, med en fyldig smag og en varm eftersmag.

Den anden del af navnet, Blind Tiger, stammer fra USA. I 1920’erne under den amerikanske forbudstid, kunne man nogle steder købe billetter til at se “den blinde tiger i baglokalet”. Her kom man så om og fik en ulovlig cocktail.

Deluxe Destilleries startede med at ejerne Sophie Gheysens og Thomas Baert slog sig op som den Belgiens destilleriscenes Bonnie and Clyde med et batch med samme navn, men med deres Blind Tiger ginserie hylder de forbudstidens kreativitet.

0
0 varer i alt
Køb gavekort