DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Bertha’s Revenge Navy Strength Gin 57% 500ml

Bertha’s Revenge Navy Strength Gin er en mere kraftig og intens udgave af den originale Bertha’s Revenge gin. Ginnen Gin kendetegner sig ved dens karakteristiske sødme fra basedestillatet på mælkevalle.

400,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

57%

Flaskestørrelse

700ml

Brand

Land

Irland

Varenummer (SKU): TS960218 Kategorier: , Tags: , ,

Læs mere …

Bertha’s Revenge Navy Strength Gin er en mere kraftig og intens udgave af den originale Bertha’s Revenge gin. Ballyvolane House of Spirits Company, som står bag Bertha’s Revenge, ville lave en hyldest til landet. De valgte frontfiguren Big Bertha, som var verdens ældste malkeko. Hun blev 48 år gammel og fik i sin levetid hele 39 kalve.

Derfor har de lavet en gin med basedestillat på mælkevalle fremfor den traditionelle hvede. Dette giver ginnen en karakteristisk fedme og sødme. Selvom de i deres Navy udgave har en noget højere alkoholprocent, er det stadig lykkedes at bevare den velkendte fede og søde fornemmelse i munden.

Ginnen er destilleret på enebær, koriander, irisrod, lakrids, kardemomme, angelika, citron, lime, kanel, kommen, kløver, mandel, hyldeblomst, alexanderurt, grapefrugt, skovmærke og appelsin. Der er altså en masse forskellige smagsgivere i denne gin, der alle bidrager til den gode smag. Og med den høje alkoholprocent bliver disse ingredienser blot fremhævet yderligere.

Alkoholprocenten i Bertha’s Revenge Navy Strength Gin er med til at give et mere intenst smagsudtryk, og få nogle noter frem i ginnen, som man ikke mærker ved en lavere alkoholprocent.

Med endnu en hyldest til Irland og Bertha, har de brugt frisk kløver i deres gin. Kløverne håndplukker de på græsarealerne omkring deres gård. Det giver en frisk og grønlig bitterhed til ginnen.

Se også den klassiske Bertha’s gin her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort