DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Bertha’s Revenge Gin 42% 700ml

Bertha’s Revenge Gin kendetegner sig ved dens karakteristiske sødme fra basedestillatet på mælkevalle, foruden friske og florale duft- og smagsnoter af mandel, appelsin, grape, kardemomme og kløver.

 

400,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

42%

Flaskestørrelse

700ml

Brand

Land

Irland

Varenummer (SKU): TS960003 Kategorier: , Tags: , ,

Læs mere …

Bertha’s Revenge Gin er en skøn klassisk gin fra Irland, med unikke smagsnoter. Ballyvolane House of Spirits Company, som står bag Bertha’s Revenge Gin, ville lave en hyldest til landet. De valgte frontfiguren Big Bertha, som var verdens ældste malkeko. Hun blev 48 år gammel og fik i sin levetid hele 39 kalve.

Derfor har de lavet en gin med basedestillat på mælkevalle fremfor den traditionelle hvede. Dette giver ginnen en karakteristisk fedme og sødme. De bruger mælkevalle fra lokalområdets gårde, samt vand fra deres egen brønd. Derudover har de anvendt en blanding af lokale botanicals, og botanicals fremskaffet på en bæredygtig måde.

Ginnen er destilleret på enebær, koriander, irisrod, lakrids, kardemomme, angelika, citron, lime, kanel, kommen, kløver, mandel, hyldeblomst, alexanderurt, grapefrugt, skovmærke og appelsin. Der er altså en masse forskellige smagsgivere i denne gin, der alle bidrager til den gode smag.

Med endnu en hyldest til Irland og Bertha, har de brugt frisk kløver i deres gin. Kløverne håndplukker de på græsarealerne omkring deres gård. Det giver en frisk og grønlig bitterhed til ginnen.

En lille sjov detalje fra destilleriet, er at deres gin tog ca. 10 måneder, fra de havde udtænkt konceptet, til de stod med det endelige produkt. Det er ikke langt fra det typiske tidsrum det tager for en ko at bære en kalv. Derfor omtaler de også deres første gin som deres kalv, og deres Sloe Gin som endnu en kalv.

Bertha’s Revenge Gin fungerer super godt med den spanske MG Tonica, der bidrager med livlige bobler, en let tørhed og friske citrusnoter.

Se gaveæsken med MG Tonica her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort