DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Bertha’s Revenge Crab Apple Ginlikør 31% 500ml

Bertha’s Revenge Crab Apple Ginlikør har dejlige noter af æbler, og har en fantastisk sødme fra det infuseret lokale honning, samt sukker sirup.
Ginlikøren fungere super godt som en krydret G&T, men det anbefales også at nyde den rent, med et par isterninger!

400,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

31%

Flaskestørrelse

500ml

Brand

Land

Irland

Varenummer (SKU): TS960188 Kategorier: , Tags: , ,

Læs mere …

Bertha’s Revenge Grab Apple Ginlikør er en lækker ginlikør lavet på æbler der tilhører ‘Crab Apple’ Slægten og den lækre Bertha’s Revenge Irish Milk Gin. De sure æbler lagres med Bertha’s Revenge Gin i et par måneder, hvor at massen slutvis filtreres og infuseres med lokal honning, sukker sirup og nelliker.

Bertha’s Revenge Gin er lavet med basedestillat på mælkevalle fremfor den traditionelle hvede. Dette giver ginnen dens unikke sødlige og fede udtryk. Destilleriet bruger mælkevalle fra lokalområdets gårde, samt vand fra deres egen brønd. Derudover har de anvendt en blanding af lokale botanicals, og botanicals fremskaffet på en bæredygtig måde.

Ginnen er destilleret på enebær, koriander, irisrod, lakrids, kardemomme, angelika, citron, lime, kanel, kommen, kløver, mandel, hyldeblomst, alexanderurt, grapefrugt, skovmærke og appelsin. Her er kløver tilføjet som en hyldest til Irland og Bertha, og er håndplukket på græsarealerne omkring deres gård.

Bertha’s Revenge Grab Apple Ginlikør fungerer godt i en gin og tonic, og især i de koldere tider, hvor at den passer perfekt i til en varm og krydret G&T. Ønsker man at opleve de fulde smagsnoter, så anbefales det at man nyder ginlikøren rent.

Ginlikøren fungerer super godt med den engelske Bermondsey Tonic og den danske Sådan! Ingefær & Citron Tonic. Bermondsey Tonicen er en let og mild tonic, lavet til at give plads til ginlikøren og dens smagsnoter. Kombinationen bliver derfor en virkelig lækker G&T, hvor man tydeligt kan smage de lækre smagsnoter fra æblerne. Sådan! Ingefær & Citron Tonicen er en mere krydret og varm tonic, som komplementere de sure æble noter fantastisk. Du får en ‘spiced’ G&T, som passer perfekt til det varme efterår- og vinter vejr.

Se andre gins og ginlikører fra Bertha’s Revenge her! 

0
0 varer i alt
Køb gavekort