DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Barr Hill Tom Cat Gin 43% 750ml

Barr Hill Tom Cat Gin skiller sig i den grad ud fra mængden.

Naturlig søde, citrusfriske, floral bløde og bitre noter, som i deres grundgin Barr Hill Gin. Barr Hill Tom Cat Gin er fadlagret i 6 måneder på friske fade af amerikansk eg. Det giver ginen en røget smag, som giver associationer til whisky.

Se vores G&T opskrift på Barr Hill Tom Cat

700,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

43%

Flaskestørrelse

750ml

Brand

Land

USA

Varenummer (SKU): TS003111 Kategorier: , , , Tags: , ,

Læs mere …

Barr Hill Tom Cat Gin er en spændende og unik gin fra Amerikanske Caledonia Spirits. Den er lavet på deres første gin, Barr Hill Gin. Ginnen har ligget og lagret i 6 måneder, på fade af amerikansk egetræ. Dette giver ginnen en røget smag, der fint komplimenterer de søde og bitre noter fra honning og enebær. Smagsnoterne henleder nærmest tankerne på whisky, med den røgede og træ-agtige smag.

Det særlige ved Barr Hill gin, er at det er destilleret på udelukkende 2 ingredienser. Nemlig enebær og deres egen råhonning. Deres botanicals er af højeste kvalitet, og ginnen bliver super god. Honningen bidrager med mange forskellige spændende florale noter, fra de blomster bierne har bestøvet.

Barr Hill Tom Cat Gin kan sagtens nydes rent, så man virkelig kan smage den røgede whisky-noter. Men den kan også nydes i en lækker og anderledes Gin & Tonic. Vi anbefaler den med en Sådan! Ingefær & Citron Tonic, og limeskal.

Caledonia Spirits, som destilleriet bag Barr Hill hedder, kom til som følge af ejeren Todd Hardie’s fascination af råhonning og dets egenskaber. En fascination han har haft siden han var barn, og senere gjorde en 30-årig karriere i som biavler og ejer af the Honey Gardens.

Der kom dog først for alvor gang i drømmen da han slog pjalterne sammen med destilleriets nuværende Head Distiller, Ryan Christiansen. Han har en ligeså stor fascination for destillering, som Todd har for honning, og har været ombord lige siden. Deres historie startede i 2011, og allerede i 2013 blev deres gin kåret som årets gin ved IWSC.

0
0 varer i alt
Køb gavekort