DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

400 Conigli vol 8 Basil Gin 42% 500ml

Denne italienske gin er lavet på basilikum, der er tilføjet under destillationen af denne gin, for at give den sin skarpe smag.

350,00 kr. Inkl. moms

Brand

Alkohol

42%

Flaskestørrelse

500ml

Land

Italien

Varenummer (SKU): TS400072 Kategorier: , Tags: , ,

Læs mere …

400 Conigli vol 8 Basil Gin er en unik italiensk gin, med smag af Italien. Det italienske køkken gør i høj grad brug af basilikum, og det samme gør denne gin. En basilikum-infuseret gin er ikke noget man ofte ser, men den klarer sig utroligt godt smagsmæssigt.

Smagen er eksplosiv, og en smule skarp og urtet, og den har en skøn duft af basilikum. Den går rigtig godt med tørre og urtede tonics, og man kan med fordel bruge lidt frisk basilikum som garnish.

Fremstillingsprocessen af 400 Conigli vol 8 Basil gin er kompleks og fragmenteret, da den fremstilles i flere stadier. Basilikummen ligges i blød i alkohol, hvor smagen trækkes ud. Herefter infuseres det ind i den enebærdestillerede gin.

Til sidst bliver det alkohol-infuserede rosmarin tilsat det endelige produkt. Ginnen er håndfiltreret, for at undgå at ødelægge den intense naturlige smag. Hele vejen gennem processen, bliver der holdt nøje øje med destilleriet. Det er nemlig vigtigt, at blandingen hverken får sollys eller varme. Derudover må det ikke blive for koldt. Processerne er altså autentiske, og særligt udvalgte ikke-industrielle metoder er baggrunden for denne gin. Ginnen er desuden fremstillet med non-GMO ingredienser, og indeholder kun naturlige smagsgivere.

Se de andre varianter her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort