DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

400 Conigli vol 7 Lemon Verbena Gin 42% 500ml

Denne gin er først destilleret med enebær, og har efterfølgende trukket med citronverbena for at øge aromaen. En triumf af italienske ingredienser af høj kvalitet!

350,00 kr. Inkl. moms

Brand

Alkohol

42%

Flaskestørrelse

500ml

Land

Italien

Varenummer (SKU): TS400065 Kategorier: , Tags: , ,

Læs mere …

400 Conigli vol 7 Lemon Verbena Gin er infuseret med citronverbena. Citronverbena er en lille grøn busk, med lange spidse blade, der primært vokser i Sydamerika. Den giver en frisk citrussmag til denne skønne italienske gin.

Denne gin er en klassisk gin med tydelige noter af enebær, men med en sommerfrisk smag af citrus tilsat. Den er super velegnet i en Gin & Tonic, hvor vi anbefaler en tonic til den sødere side, der eventuelt er meget citruspræget.

Fremstillingsprocessen af 400 Conigli vol 7 Lemon Verbena gin er kompleks og fragmenteret, da den fremstilles i flere stadier. Den enebærdestillerede gin infuseres med citronverbena, der har ligget i blød, så alle aromaerne er blevet trukket ud af planten. Særlige vandbade gør at flere naturlige olier bliver bevaret, hvilket giver den kraftige men naturlige smag.

Ginnen er håndfiltreret, for at undgå at ødelægge den intense naturlige smag. Hele vejen gennem processen, bliver der holdt nøje øje med destilleriet. Det er nemlig vigtigt, at blandingen hverken får sollys eller varme. Derudover må det ikke blive for koldt. Processerne er altså autentiske, og særligt udvalgte ikke-industrielle metoder er baggrunden for denne gin. Ginnen er desuden fremstillet med non-GMO ingredienser, og indeholder kun naturlige smagsgivere.

Se de andre varianter her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort