DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

400 Conigli vol 6 Doges Pepper Gin 42% 500ml

Fragmenter af Doges Pepper, også kaldet ’Pepe dei Dogi’, lader sig trække under destillationen, for at give ginnen sin stærke smag.

350,00 kr. Inkl. moms

Brand

Alkohol

42%

Flaskestørrelse

500ml

Land

Italien

Varenummer (SKU): TS400058 Kategorier: , Tags: , ,

Læs mere …

400 Conigli vol 6 Doges Pepper Gin er destilleret med peberblandingen ‘Pepe dei Dogi’. Det er en blanding af både sorte, lyse og røde peberkorn. Ginnen kommer fra Italien, og smagen er varm og krydret fra de tilsatte peberkorn.

Enebær og peber dominerer smagen i denne gin, i en krydret kombination med en god klassisk tørhed. De stærke noter af peber passer super godt sammen med en klassisk tonic, til den lidt tørre side. Gerne med peberkorn som garnish, og en masse isterninger.

Fremstillingsprocessen af 400 Conigli vol 6 Doges Pepper gin er kompleks og fragmenteret, da den fremstilles i flere stadier. Først ligger peberkornene i blød i bain marie, deres særlige vandbad, for at udtrække aromaerne. Dette giver en mere intens naturlig smag. Herefter knuses peberen, og infuseres i alkohol.

Ginnen er håndfiltreret, for at undgå at ødelægge den intense naturlige smag. Hele vejen gennem processen, bliver der holdt nøje øje med destilleriet. Det er nemlig vigtigt, at blandingen hverken får sollys eller varme. Derudover må det ikke blive for koldt. Processerne er altså autentiske, og særligt udvalgte ikke-industrielle metoder er baggrunden for denne gin. Ginnen er desuden fremstillet med non-GMO ingredienser, og indeholder kun naturlige smagsgivere.

Se de andre varianter her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort