DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

400 Conigli vol 5 Lavender Gin 42% 500ml

Denne italienske gin er destilleret med lavendel og enebær, en skøn og unik kombination. Den florale duft af lavendel fanger essensen af Montello i Italien.

350,00 kr. Inkl. moms

Brand

Alkohol

42%

Flaskestørrelse

500ml

Land

Italien

Varenummer (SKU): TS400041 Kategorier: , Tags: , ,

Læs mere …

400 Conigli vol 5 Lavender Gin får sin skønne florale duft fra lavendel. Den er inspireret af de blomstrende lavendler i Montello i Italien. Denne essens er i den grad blevet indfanget i denne smagsfyldte og sommerlige gin.

Denne gin er en klassisk gin med tydelige noter af enebær, men med en floral og sommerfrisk smag af lavendel tilsat. Den er super velegnet i en Gin & Tonic, hvor vi anbefaler en mild tonic, der giver god plads til ginnen. Eksempelvis den engelske Bermondsey Tonic, der netop er designet til at lade ginnen skinne igennem.

Fremstillingsprocessen af 400 Conigli vol 5 Lavender gin er kompleks og fragmenteret, da den fremstilles i flere stadier. Aromaerne udvindes af lavendelblomsterne ved at lade dem ligge og trække i deres særlige vandbade. Dette bevarer de naturlige olier, og giver en dejlig naturlig smag af lavendel, der infuserers ind i den endelige gin.

Ginnen er håndfiltreret, for at undgå at ødelægge den intense naturlige smag. Hele vejen gennem processen, bliver der holdt nøje øje med destilleriet. Det er nemlig vigtigt, at blandingen hverken får sollys eller varme. Derudover må det ikke blive for koldt. Processerne er altså autentiske, og særligt udvalgte ikke-industrielle metoder er baggrunden for denne gin. Ginnen er desuden fremstillet med non-GMO ingredienser, og indeholder kun naturlige smagsgivere.

Se de andre varianter her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort