DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

400 Conigli vol 4 Peach Gin 42% 500ml

Nøje udvalgte friske ferskener udstenes og lades derefter trækkes i alkohol, for derefter at indgå i destillationsprocessen. Dette giver ginnen dens fersken aromatiske smage.

350,00 kr. Inkl. moms

Brand

Alkohol

42%

Flaskestørrelse

500ml

Land

Italien

Varenummer (SKU): TS400034 Kategorier: , Tags: , ,

Læs mere …

400 Conigli vol 4 Peach Gin er en italiensk gin med en skøn sødme fra de tilsatte ferskner. De friske ferskner er nøje udvalgt efter kvalitet, og skaber en aromatisk ferskengin, som er ganske smagfuld.

Denne gin er en klassisk gin med tydelige noter af enebær, men med en blød og sommerfrisk smag af ferskner tilsat. Den er super velegnet i en Gin & Tonic, hvor vi anbefaler en mild tonic, der giver god plads til ginnen. Eksempelvis den engelske Bermondsey Tonic, der netop er designet til at lade ginnen skinne igennem.

Fremstillingsprocessen af 400 Conigli vol 4 Peach gin er kompleks og fragmenteret, da den fremstilles i flere stadier. Forarbejdningsprocessen bag denne gin indebærer udvælgelsen af modne ferskener, der efter at være blevet udstenet, lades trække i alkohol. Herefter destilleres de med enebær.

Ginnen er håndfiltreret, for at undgå at ødelægge den intense naturlige smag. Hele vejen gennem processen, bliver der holdt nøje øje med destilleriet. Det er nemlig vigtigt, at blandingen hverken får sollys eller varme. Derudover må det ikke blive for koldt. Processerne er altså autentiske, og særligt udvalgte ikke-industrielle metoder er baggrunden for denne gin. Ginnen er desuden fremstillet med non-GMO ingredienser, og indeholder kun naturlige smagsgivere.

Se de andre varianter her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort