DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

400 Conigli vol 1 Coffee Gin 42% 500ml

Denne italienske gin er lavet med de lækreste kaffebønner, der ristes og tilføres derefter destillationen, for at indfange aromaen i denne smagsvækkende gin.

350,00 kr. Inkl. moms

Brand

Alkohol

42%

Flaskestørrelse

500ml

Land

Italien

Varenummer (SKU): TS400003 Kategorier: , Tags: , ,

Læs mere …

400 Conigli vol 1 Coffee Gin kommer fra Italien, og er fyldt med smag. Det er en gin destilleret på enebær, hvor et blend af ristede kaffebønner er tilsat. Smagen er rund og blød, med tydelige noter af kaffe.

Kaffebønnerne tilføres destillationen efter de er blevet ristet, for at indkapsle deres aroma i en gin der vækker alle smagsløgene. Denne gin egner sig super godt til at putte i kaffe, da den allerede har en skøn kaffesmag. Men den er også rigtig god i en gin & tonic, eventuelt medd ristede kaffebønner som garnish.

Fremstillingsprocessen af 400 Conigli vol 1 coffee gin er kompleks og fragmenteret, da de fremstilles i flere stadier: Først knuses ingredienserne. Herefter blødgøres de i bain marie, også kaldet vandbad, for at udtrække aromaerne. Samtidig ligger en del af de knuste ristede kaffebønner i nogle dage og bliver infuseret med alkohol.

Det færdige produkt er en blanding af ingredienserne fra vandbadet, og de alkohol-infuserede kaffebønner. Ginnen er håndfiltreret, for at undgå at ødelægge den intense naturlige smag. Hele vejen gennem processen, bliver der holdt nøje øje med destilleriet. Det er nemlig vigtigt, at blandingen hverken får sollys eller varme. Derudover må det ikke blive for koldt. Processerne er altså autentiske, og særligt udvalgte ikke-industrielle metoder er baggrunden for denne gin. Ginnen er desuden fremstillet med non-GMO ingredienser.

Se de andre varianter her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort