DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Zymurgorium Realm of the Unicorn Gin 20% 500 ml

Med smag af skumfiduser, vanilje og marcipan kan vi forsikre jer om, at ingen enhjørninger er kommet til skade under produktionen af denne fremragende ginlikør.

250,00 kr. Inkl. moms

Flaskestørrelse

500ml

Land

England

Brand

Alkohol

20%

Varenummer (SKU): TS800504 Kategorier: , , Tags: , ,

Læs mere …

Man siger at udseende ikke er alt, mens for andre er førstehåndsindtrykket knald eller fald, og dette gør sig i hvert fald gældende for denne iøjnefaldende Zymurgorium Realm of the Unicorn ginlikør.

Zymurgorium har formået at indkapsle essensen af hvordan dette mytologiske væsen ville smage, hvis man fik noget af dens magi i en flaske. Med en håndfuld glitter, samt smag af skumfiduser, vanilje og marcipan kan vi forsikre jer om, at ingen enhjørninger er kommet til skade under produktionen af denne fremragende gin likør.

Den mysteriefyldte Zymurgorium Realm of the Unicorn ginlikør kommer fra England. Hos Zymurgorium i Manchester er de super dygtige til at lave gin, og har efterhånden mange spændende gins på markedet. De går meget op i at prøve nye og anderledes ting, udfordre smagsløgene, og nytænke hvad en gin skal indeholde.

De vil gerne åbne op for mangfoldigheden, og gøre gin mere udbredt. Derfor hører disse gins også til blandt nogle af vores laveste priser.

Et andet mål de har, er at have en miljøvenlig og bæredygtig produktion. Det praktiserer de ved at bruge fortrinsvist lokale råvarer, og finde de ingredienser med det mindste CO2-aftryk. Derudover går de op i hvordan deres produkter transporteres. De eksperimenterer hele tiden med at finde nye og mere miljørigtige måder at skabe og distribuere deres produkter. De bruger desuden deres overskud til at hjælpe bl.a. naturen, og landmændene i forskellige u-lande.

Navnet Zymurgorium kommer fra en sammentrækning af to andre ord. “Zymurgi” er et begreb indenfor videnskablige fermenteringsprocesser, og “Emporium” er et ord for en butik, der sælger diverse småting.

Se vores andre Zymurgorium gins her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort