DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Esker Valencian Orange Gin 40% 500 ml

Esker Valencian Orange Gin er en frisk og sød gin med appelsinsmag, og noter af enebær og citrus. Inspireret af den originale Esker Gin med appelsinskal som garnish.

Se vores gaveæske på Esker Valencian Orange Gin

300,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

40%

Brand

Flaskestørrelse

500ml

Land

Skotland

Varenummer (SKU): TS260071 Kategorier: , , Tags: , ,

Læs mere …

Esker Valencian Orange Gin er blevet skabt som en videreudvikling på den originale Esker gin. Idéen hertil kom, da skaberne bag, var vilde med smagen af appelsinskal som garnish i den originale gin. Dette videreudviklede de til denne fantastiske appelsingin.

Ginnen er baseret på deres Esker hovedingredienser. Den indeholder, som de andre Esker gins, lokal sølv-birkesaft, hvilket giver et anderledes udtryk i smagen. Den lette orange farve, og smag af frisk appelsin kommer fra de tilsatte appelsiner. hele frugten er brugt, hvilket vil sige at denne gin indeholder både appelsinsaft og appelsinskal. Noter af enebær og citrus er også tilstede i denne gin, og skaber den helt perfekte smagsbalance med appelsinerne.

Se gaveæsken med denne gin her!

Esker valencian Orange Gin er rigtig god i en Gin & Tonic. Vi anbefaler en mild tonic, der giver plads til at man kan nyde den skønne smag af appelsin. Det kunne fx være Bermondsey eller Gents. Med en Gents Tonic bruger vi appelsinduft og tørret appelsin som garnish, og selvfølgelig en masse isterninger.

Destilleriet bag, er Esker Spirits, et prisvindende destilleri i Skotland. Deres produkter er kendetegnet ved kvalitet og smag, og de arbejder meget med lokale ingredienser og skotsk historie i deres gins. Placeret i det skotske højland, hvor rådyr, fasaner og køer regelmæssigt kommer forbi vinduerne, ligger destilleriet med en skøn udsigt, der er med til at inspirere til deres produkter.

Navnet Esker refererer ligeledes til omgivelserne. En esker er en bjergkam skabt af en gletsjer, og netop sådan en ligger destilleriet på.

0
0 varer i alt
Køb gavekort