DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Esker Silverglass Gin 40% 500ml

Esker Silverglass Gin er en lækker skotsk London Dry gin, med en let og frisk smag. Den får sine unikke smagsnoter fra bl.a. enebær, citrus, mynte og sølv-birkesaft.

300,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

40%

Brand

Flaskestørrelse

500ml

Land

Skotland

Varenummer (SKU): TS260033 Kategorier: , , Tags: , ,

Læs mere …

Esker Silverglass er endnu en London Dry Gin fra skotske Esker. Det er deres letteste gin, og smagen er helt fantastisk let og frisk. Den bevarer samtidig stadig sit klassiske London Dry udtryk.

Ginnen er baseret på deres udvalgte Esker hovedingredienser, som optræder i alle deres gins. Den er lavet på bl.a. sølv-birkesaft, rosa peber og citrus. Og så har den en gennemtrængende smag af sprøde enebær. Dette er med til at definere den som en London Dry gin, sammen med måden hvorpå den er lavet. Esker Silverglass ginnen får sin friskhed fra mynte, som går fint hånd i hånd med citrusnoterne.

Denne gin er som lavet til en god gin & tonic, og vi anbefaler at nyde den med en masse isterninger, frisk mynte, og en Aqua Monaco Dry Tonic. Dette giver en virkelig let og lækker gin & tonic, med en skøn friskhed fra mynten. Alternativt fungerer den helt perfekt med en Indi Strawberry Tonic, hvis man er mere til det søde. her kan man, udover mynte, også tilføje lidt citronskal som garnish.

Se de andre Esker Gins her!

Destilleriet bag, er Esker Spirits, et prisvindende destilleri i Skotland. Deres produkter er kendetegnet ved kvalitet og smag, og de arbejder meget med lokale ingredienser og skotsk historie i deres gins. Placeret i det skotske højland, hvor rådyr, fasaner og køer regelmæssigt kommer forbi vinduerne, ligger destilleriet med en skøn udsigt, der er med til at inspirere til deres produkter.

Navnet Esker refererer ligeledes til omgivelserne. En esker er en bjergkam skabt af en gletsjer, og netop sådan en ligger destilleriet på.

0
0 varer i alt
Køb gavekort