DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Dreyberg Redberry Gin 40% 700ml

Når man sætter Dreyberg Red Berry Premium Gin for munden rammer de søde duftnoter fra hindbær og granatæble før smagsnuancerne af traditionelle gin botanicals, som igen afrundes af bærsødmen.

Se vores GT opskrifter på Dreyberg Red Berry

Se gaveæsken på Dreyberg Red Berry

300,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

40%

Flaskestørrelse

700ml

Brand

Land

Tyskland

Varenummer (SKU): TS191808 Kategorier: , , Tags: , ,

Læs mere …

Dreyberg Redberry Gin er en spændende gin fra Dreyberg i Tyskland. Den har en dejlig smag af blandede røde bær, med tydelige noter fra granatæble og hindbær, som fint komplimenteres af klassiske gin botanicals.

Denne gin er meget smagfuld, med et smagsbillede prydet af botanicals som enebær, koriander, peber, mynte, hindbær, granatæble og solbær. Derudover indeholder den også både kvanrod og ribs. Vi anbefaler den med en Doctor Polidori Grape Tonic, som også kommer fra Tyskland, og har dejlige noter af vindruer. Kombinationen giver en Gin & Tonic, der minder om en fusion mellem en klassisk G&T og en bær G&T.

Køb som gaveæske med tonics her!

Idéen bag Dreyberg Redberry Premium Gin var at skabe en sød og eksotisk gin til ginelskeren. Sødmen skulle således ikke skygge for smagen af gin, men derimod komplimentere og afrunde den. Det må man sige at den gør i den grad! Samtidigt har den fået et skud tysk edelweiss og alpeluft, der sammen med basen på tredobbelt destilleret vodka af højeste kvalitet, gør den mild og sød, men stadig tør og bitter, som gin bør være det.

Denne gin skiller sig ud på flere måder. Smagsmæssigt er den noget for sig selv, med de frugtige smagsnoter, der stadig giver plads til den klassiske gin-smag. Den er også anderledes i og med at mange frugt gins ofte har en lavere alkoholprocent. Denne gin formår at holde alkoholprocenten på 40%, og stadig have en sød og dejlig smag.

0
0 varer i alt
Køb gavekort