DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Ukiyo Japanese Blossom Gin 40% 700ml

400,00 kr. Inkl. moms

Ukiyo Japanese Blossom Gin er en let og behagelig Japansk gin, med dejlige florale noter. Den er infuseret med kirsebærblomster, som er dominerende i ginnens smags- og duftnoter.

 

 

 

 

 

Varenummer (SKU): TS133151 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Ukiyo Japanese Blossom Gin har en speciel destillerings proces. Ginnen bliver først lavet på lokal dyrket byg, som bliver destilleret til den traditionelle japanske spiritus, shōchū. Herefter bliver denne shōchū base destilleret igen, sammen med enebær, citrus, kirsebærblomster og regionale krydderier.
De anvender her få botanicals, for opnå en ren og velsmagende cherry blossom gin. Det er en let og behagelig gin, som rummer det bedste fra Japan, og selvfølgelig deres kirsebærtræer.

Den har en skøn og let smag, med en masse dejlige florale noter. Særligt noterne fra kirsebærblomsterne og enebærrerne har en rund og smagsfuld afrunding, både i duft- og smagsnoterne. Det er en skøn Japansk gin, hvor at man ikke er i tvivl om at det er en gin af allerfineste kvalitet.


Historien bag Ukiyo Japanese Blossom Gin

Ukiyo Japanese Blossom Gin bliver destilleret i byen Kagoshima, i skyggen af den smukke Sakurajima vulkan. Her bliver den lavet som en hyldest til det smukke forår, hvor at kirsebær træerne blomstre. Her følger de en tradition, kaldet “Hanami”, hvor at de tager ud og fejrer den smukke blomstring og skiftende årstid. Også navnet for denne smukke flaske har en unik betydning. Ordet ukiyo betyder nemlig “flydende verden”, som refererer til sindstilstanden hvor at man lever i momentet, løsrevet fra ens problemer i livet.

Se flere gins fra Ukiyo serien her!

Yderligere information

Brand

Alkohol

40%

Flaskestørrelse

700ml

0
0 varer i alt
Køb gavekort