DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

La Madre Rose Vermouth 15% 750ml

La Madre Rose Vermouth kommer fra Spanien. Den har en fantastisk sødme, med noter af bl.a. jordbær og spændende urter. Farven er flot og lyserød, og den føles rund og lækker i munden.

160,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

15%

Flaskestørrelse

750ml

Brand

Land

Spanien

Varenummer (SKU): TS330583 Kategorier: , Tags: , , ,

Læs mere …

La Madre Rose Vermouth er en sød spansk vermouth, lavet med bl.a. jordbær. Den føles tæt i munden, og giver en fantastisk frugtig smag på ganen. I glasset har den en flot let lyserød farve.

Denne vermouth er lavet på mere end 24 udvalgte botanicals, som bliver malet fint i en keramisk krukke. Herefter bliver de tilsat alkohol for at udtrække aromaerne. Den krakteristiske smag af jordbær, kommer fra tørrede jordbær, hvor smagen udvindes fra. Den aromafyldte væske bliver filtreret og lagret på fade. Herefter bliver der tilsat rosévin fra Grenache og Viura druer, og til sidst sødet med sukker.

Resultatet er denne fantastiske La Madre rose vermouth med tydelige noter af jordbær. Den har en lækker rund konsistens, og har udover sine søde frugtige noter, også lette nuancer af forskellige urter. Urterne bidrager med en krydret friskhed, der er et godt modspil til den ellers meget søde vermouth.

La Madre er en spansk producent af vermouth. De har specialiseret sig i at kombinere botanicals og vin, og har skabt flere forskellige helt fantastiske vermouth varianter. Det hele startede, da de ønskede at skabe en vermouth perfekt til sammenkomster med familie og venner, og til traditionelle spanske tapas anretninger. Derfor var deres første vermouth den røde vermouth, og der er siden kommet flere andre varianter til, inkl. denne premium.

Se de andre udgaver her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort