DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Kuro Cherry Blossom Gin 40% 700ml

Kuro Cherry Blossom Gin er twist på deres friske og tørre London Dry Gin. Kuro Cherry Blossom er tilført kirsebær og kirsebærblomst, som giver ginnen en lettere, sødere og mere parfumeret duft og smag.

400,00 kr. Inkl. moms

Vægt 1170 kg
Flaskestørrelse

500ml

Alkohol

40%

Brand

Land

England

Varenummer (SKU): TS604981 Kategorier: , , Tags: , ,

Læs mere …

Kuro Cherry Blossom Gin er en fantastisk og eksklusiv gin som er lavet på en base af den prisvindende Kuro London Dry Gin. Den er herefter infuseret med kirsebær og kirsebærblomst fra de Japanske kirsebærtræer.
Ginnen har frugtige og søde smagsnoter af søde kirsebær, og en parfumeret note som stammer fra kirsebærblomsterne. Sødmen skaber en skøn balance med den klassiske enebær smag. Ud over at være en dejlig gin, så har Kuro Cherry Blossom Gin også en fantastisk pink farve, ligesom de japanske kirsebærtræ.

Historien bag Kuro Gin

Kuro London Dry Gin er kommet til verden efter en skitur til de japanske alper. Her besluttede briterne bag ginnen, at forsøge at genskabe oplevelsen som smagsoplevelse. Derfor bruger de også flere japanske ingredienser, her imellem det lidt specielle bambustrækul. Det giver ginnen en mere kompleks tørhed sammen med enebær og gran. Navnet stammer også fra trækullet, Kuro betyder nemlig sort på japansk, og har på den både også givet flasken sit orientalske, mørke design hvor den gule streg repræsenterer bambus. Der er også sneget sig et lille tribute ind til destillerimestrenes familiære status: 414 der pryder mønstret på bagsiden er henholdsvis D, det fjerde bogstav i alfabetet, A, det første, og D igen der sammen giver det engelske ord for far, ”dad”.

Ginnens er destilleret på: enebær, bambustrækul, gran, sølvbirk, koriander, appelsin, irisrod, muskatnød, kvan, citron, lakrids og kanel.

Se alle vores KURO produkter her! 

0
0 varer i alt
Køb gavekort