DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Hernö Sloe Gin 30% 500ml

Hernö Sloe Gin er en ufiltreret slåen-infuseret ginlikør lavet på destilleriets Swedish Excellence London Dry Gin. Det giver den en helt ren, blød og sød smag af slåenbær, vanilje og friske enebær.

Se vores G&T opskrift på Hernö Sloe gin

Se gaveæsken på Hernö Sloe gin

430,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

30%

Flaskestørrelse

500ml

Brand

Land

Sverige

Varenummer (SKU): TS520062 Kategorier: , , , Tags: , ,

Læs mere …

Hernö Sloe Gin er en blød og lækker ginlikør, med en skøn smag af slåen. Den er lavet på den originale prisvindende Hernö Swedish Excellence gin, som er infuseret med slåenbær. Smagen er super lækker, og den er velegnet til både at nyde for sig selv, eller i en gin & tonic.

Slåenbærrene giver en fyldig og sød smag, der i høj grad dominerer denne ginlikør. Men den får også forskellige spændende smagsnoter fra selve ginnen. Man kan bl.a. fornemme de friske enebær, og sødlige noter af vanilje.

Til Hernö Sloe Gin anbefaler vi en sød jordbærtonic fra Indi. Det bliver til den opskrift vi kalder Ice Tea Gin & Tonic. Som garnish bruger vi en skive tørret citron. Kombinationen af slåen ginlikør, jordbær tonic og tørret citron, bliver altså til noget vi synes minder smagsmæssigt om en forfriskende is-the.

Køb som gaveæske her!

Sveriges første gindestilleri i det høje nord, ligger ved Härnösand. Det er her Jon Hillgren ikke bare destillerer verdens reneste spiritus, men også verdens bedste gin. Ikke færre end syv guldmedaljer er det blevet til. Derudover også to priser for verdens bedste gin ved International Wine & Spirits Competition og World Gin Awards, samt fem Spirits Business Master priser. Placeringen er ikke uden omtanken heller. Ved den svenske höga kust finder destilleriet en ro og ginspiration, som de selv kalder det, man ikke finder andre steder.

Verdens bedste gin destilleres selvfølgelig på verdens bedste, økologiske ingredienser; enebær fra Ungarn, mjødurt fra England, korianderfrø fra Bulgarien, kanel fra Indonesien, sort peber fra Indien og bourbon vanilje fra Madagaskar.

 

0
0 varer i alt
Køb gavekort