DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Hernö Pink BTL Gin 42% 500ml

Hernö Pink BTL Gin er en frugtig og floral gin, på økologiske botanicals, som jordbær og rosenblade. Hvor de karakteristiske enebær samtidigt får lov til at udfolde sig.

Køb Hernö Pink BTL Gin som gaveæske her!

400,00 kr. Inkl. moms

Flaskestørrelse

500ml

Alkohol

42%

Brand

Land

Sverige

Varenummer (SKU): TS500284 Kategorier: , , , Tags: , ,

Læs mere …

Hernö Pink BTL Gin er en No Bullsh*t gin, står der på flasken. Det er vigtigt for Hernö at kommunikere, at det ikke er en Pink Gin, men en Pink Bottle Gin. Forskellen ligger i at denne gin er en enebærdomineret dry gin med tydelige frugtige og florale noter.

Den bliver produceret på Sveriges første destilleri, placeret langt oppe i det kolde nord ved Härnösand. Jon Hillgren er manden bag, og han destillerer både det reneste spiritus i verden, og verdens bedste gin. Forskellige af hans gins har flere gange hevet den ene guldmedalje efter den anden hjem.

For at lave verdens bedste gin, skal man bruge verdens bedste ingredienser. Hernös gin er destilleret på økologiske råvarer fra hele verden. Nogle botanicals er bl.a. enebær fra Ungarn, mjødurt fra England, korianderfrø fra Bulgarien og bourbon vanilje fra Madagaskar. Hernö Pink BTL Gin indeholder derudover også rosenblade og økologiske jordbær. Det er herfra, den får sine friske og sødlige noter.

Men da det er en Dry Gin, har den stadig en fremtrædende smag af enebær. Hertil har den tydelige søde noter af jordbær og vanilje. Den er altså ikke lige så sødlig som forskellige Pink Gins. Og netop fordi det kun er flasken der er pink,  er det ikke en Pink Gin, men en Pink Bottle Gin.

Med denne gin kan man gå begge veje. Med en mere klassisk tonic som fx Gents, får man en Gin & Tonic som har et mere klassisk udtryk. Men den bevarer stadig noget sødme og florale noter. Er man mere til de søde Gin & Tonics, så kan vi varmt anbefale at prøve den med en Indi Strawberry Tonic. Her bliver jordbærsmagen virkelig fremhævet, og man får en lækker og sommerlig lyserød Gin & Tonic.

Køb Hernö Pink BTL Gin som gaveæske her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort