DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Glendalough Rose Gin 37.5% 700ml

400,00 kr. Inkl. moms

Glendalough Rose Gin er destilleret på masser af frugter, blomster og krydderier – og så er den fyldt med en masse skønne friske rosenblade.
Der er anvendt tre forskellige roser til denne gin. Den sjældne ‘Wild Rose’ fra Wicklow bjergene, store Heritage Roser og slutvis, Damask Roser, som alle er med til at skabe den naturlige og meget florale gin.

 

 

 

 

 

Varenummer (SKU): TS390968 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Glendalough Rose Gin er en frisk rose præget gin, som har en fantastisk kompleksitet og dybde i smagen. Bag denne rose gin, ligger der dog en dybere mening, som fortjener sin fortælling.
Rose ginnen blev i første omgang destilleret som en hyldest til ‘head – distiller’s’ mor, som hed Rose, i anledningen af hans lillebrors bryllup. Rose havde lige forladt denne verden, og det var altså hans måde at sørge for at hun var med.

Glendalough Rose Gin er lavet på det der kaldes en langsom vand destillation. Her bliver botanicals såsom blomster fra moderens have, samt vilde roser destillieret sammen med skønne ingredienser, som indsamles i bjergene omkring destilleriet. Efter destilleringen, bliver ginnen yderligere infuseret med endnu flere roser, for en dybere rosesmag og flot pink farve.

Det er altså ikke bare “endnu en pink gin”, nærmere langt fra. Det er en skøn floral, duftrig, og smagsfuld gin, som destilleriet selv beskriver som den mest unikke gin de har lavet. Det kommer selvfølgelig efter en masse eksperimenter med planter, frugter, kryderier og blomster. A DISTILLER’S TRIBUTE

Glendalough Distillery

Glendalough Distillery laver gins som er betydelig anderledes i deres kvalitet. Deres gins er lavet fra friske og vilde ingredienser, som de indsamler i bjergene omkring destilleriet. Her har de altså en person til at samle ingredienser hver gang at de skal destillere. De pointere selv, at de tror at de er de eneste i destilleri i verden, som har en fuldtidssansat til at indsamle ingredienser.
Ingredienserne bliver herefter brugt få timer efter pukningen, til at lave deres eksklusive og unikke gins.

Se Glendalough’s udvalg af gins her!

Yderligere information

Brand

0
0 varer i alt
Køb gavekort