DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Esker Scottish Raspberry Gin 40% 500 ml

Esker Scottish Raspberry Gin har en fantastisk smag af hindbær. Men man kan samtidig fornemme noter af enebær og citrus i denne skønne skotske gin, hvilket giver den en mere sorbet-agtig fornemmelse.

Se gaveæsken på Esker Scottish Raspberry gin

300,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

40%

Brand

Flaskestørrelse

500ml

Land

Skotland

Varenummer (SKU): TS260057 Kategorier: , , , Tags: , ,

Læs mere …

Esker Scottish Raspberry Gin er en skøn skotsk gin, med en dejlig smag af hindbær. Baseret på deres udvalgte Esker hovedingredienser, og med friske lokale hindbær, får denne gin en helt fantastisk smag.

Ginnen er baseret på deres Premium Gin base. Den indeholder, som de andre Esker gins, lokal sølv-birkesaft, hvilket giver et anderledes udtryk i smagen. Det særlige ved denne gin, er selvfølgelig de skotske hindbær. De giver ginnen en let syre og en dejlig sødme, med deres friske hindbærsmag og flotte pink farve. Enebær og citrus er stadig fremtrædende botanicals i denne gin, hvilket giver en mere sorbet-agtig karakter i samspil med hindbærrene.

Se også vores gaveæske med denne gin her!

Esker Scottish Raspberry Gin fungerer helt perfekt i søde og friske gin & tonics. Vi synes at den er særligt god med en Indi Lemon Tonic, de passer perfekt til med sin søde smag af citron. Som garniture hertil, bruger vi en skive tørret citron. Og så serveres den naturligvis med en masse isterninger.

Destilleriet bag, er Esker Spirits, et prisvindende destilleri i Skotland. Deres produkter er kendetegnet ved kvalitet og smag, og de arbejder meget med lokale ingredienser og skotsk historie i deres gins. Placeret i det skotske højland, hvor rådyr, fasaner og køer regelmæssigt kommer forbi vinduerne, ligger destilleriet med en skøn udsigt, der er med til at inspirere til deres produkter.

Navnet Esker refererer ligeledes til omgivelserne. En esker er en bjergkam skabt af en gletsjer, og netop sådan en ligger destilleriet på.

0
0 varer i alt
Køb gavekort