DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

East London KEW Gin 42% 700 ml

East London KEW Gin er resultatet af et spændende samarbejde mellem East London Liquor Co. og The Royal Botanical Gardens, KEW, i England. Ginnen er derfor fyldt med spændende florale smagsnoter.

Se vores gaveæske på East London KEW Gin HER

400,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

42%

Brand

Flaskestørrelse

700ml

Land

England

Varenummer (SKU): TS210241 Kategorier: , , Tags: , ,

Læs mere …

East London KEW Gin er resultatet af et spændende samarbejde. Det er East London Liquor Co. og The Royal Botanical Gardens, KEW, i London, der er gået sammen og har udviklet denne gin. Haven har historie flere hundrede år tilbage, hvor den både har heddet KEW Gardens, og KEW Park. Men i dag hedder den Royal Botanical Gardens, KEW.

East London Liquor co. vil med denne gin hylde planterne, og de bier der bestøver dem. Det er nemlig dem, der gør deres serie af gin mulige at lave, med de botanicals de bruger. I denne specielle gin har de brugt lys Douglas gran og frisk lavendel. Derudover er der appelsinskal, lakridsrod og fennikelfrø i East London KEW Gin, hvilket skaber den helt rette balance i smagen.

I en Gin & Tonic kan vi klart anbefale en klassisk tonic. Vi er glade for at bruge Indi tonic til denne gin. Derudover bruger vi som altid en masse isterninger, samt tørret lavendel som garnish, for at fremhæve de florale noter yderligere.

East London Liquor Co., som destilleriet bag hedder, har ligget i London siden 2015. De ligger i skønne omgivelser i den østlige del af London, langs kanalerne, industrielle bygninger og Victoria Park. Brandet identificerer sig meget med den gamle ånd af East End, som var arbejdernes bydel. Destilleriet repræsenterer i dag lighed, ærlighed, hårdt arbejde og kampen for ligestilling. Deres motto er: “Decent booze, for decent people, at decent prices”.

Se også vores gaveæske med denne gin her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort