DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Daffy’s Mulberry Gin 40,4% 500ml

Daffy’s Mulberry Gin er en enestående Gin, hvor de vilde morbær tilfører en sjælden eksklusivitet. Smagen er intens og sødmefyldt, med klare noter af røde frugter, krydderier og slik.

350,00 kr. Inkl. moms

På lager

Vægt 1104 kg
Størrelse 9 × 9 × 27 cm
Alkohol

40.4%

Flaskestørrelse

500ml

Brand

Land

Skotland

Varenummer (SKU): TS770267 Kategorier: , , Tags: , ,

Læs mere …

Daffy’s Mulberry Gin er en ganske unik gin fra Skotland, lavet med vilde morbær. Den er slow distilled i små batches, hvilket får selv de fineste smagsnoter frem i ginnen. Der bliver kræset om detaljerne i det skotske destilleri.

Duften der rammer næsen er en elegant blanding af røde frugter, varme krydderier, fin spiritus og gammeldags slik. Smagen er rig og frugtig, med en silkeblød fornemmelse i munden. De friske morbær og den stærke gin går i fin balance, og opløftes af fine noter af citrus og rose. Eftersmagen er varm, med en lang krydret smag af saftige morbær.

Vi bruger denne gin i vores Hubba Bubba Gin & Tonic, fordi den har sin unikke smag, der minder lidt om slik. Her bruger vi Indi Strawberry Tonic, og revet Hubba Bubba tyggegummi som garnish. Det er en G&T til dem, der er vild med søde drinks.

Se opskriften med Daffy’s mulberry Gin lige her!

Destilleriet bag Daffy’s Gin hedder Strathmashie Distillery, og ligger i det skotske højland. Her, blandt nåletræer, hylder Chris Molyneaux gudinen Daffy. Hun er ginnens gudinde, og har været det siden 1700-tallet. Daffy er personificeringen og visualiseringen af gin, af smagen, charmen, kompleksiteten og dybden. For Chris er hans kone hans Daffy. Derfor prydes flasken med et maleri af hans kone, som gudinden Daffy. Maleriet er lavet af James Bond plakatkunstneren, Robert McGinnis.

0
0 varer i alt
Køb gavekort