DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Bertha’s Revenge Sloe Ginlikør 25% 500ml

Bertha’s Revenge Slåen Ginlikør er lavet på den klassiske Bertha’s Gin, som er infuseret med slåen bær. Det er herfra ginlikøren får sin flotte røde farve, og sin sødlige smag.

300,00 kr. Inkl. moms

Vægt 1445 kg
Størrelse 10 × 10 × 25 cm
Alkohol

25%

Flaskestørrelse

500ml

Brand

Land

Irland

Varenummer (SKU): TS960041 Kategorier: , , , Tags: , ,

Læs mere …

Bertha’s Revenge Sloe Ginlikør er en lækker ginlikør lavet på slåenbær og den lækre Bertha’s Revenge Gin. Ginnens karakteristiske fedme og sødme er som skabt til den bittersøde smag fra de lokalthøstede slåenbær.

Bertha’s Revenge Gin er lavet med basedestillat på mælkevalle fremfor den traditionelle hvede. Dette giver ginnen dens unikke sødlige og fede udtryk. Destilleriet bruger mælkevalle fra lokalområdets gårde, samt vand fra deres egen brønd. Derudover har de anvendt en blanding af lokale botanicals, og botanicals fremskaffet på en bæredygtig måde.

Ginnen er destilleret på enebær, koriander, irisrod, lakrids, kardemomme, angelika, citron, lime, kanel, kommen, kløver, mandel, hyldeblomst, alexanderurt, grapefrugt, skovmærke og appelsin. Her er kløver tilføjet som en hyldest til Irland og Bertha, og er håndplukket på græsarealerne omkring deres gård.

Bertha’s Revenge Sloe Ginlikør er bl.a. lavet med vilde slåenbær fra naturen omkring Ballyvolane gården. Slåenbærrene har ligget i blød i gin i flere måneder, før de bliver infuseret i det endelige produkt. Der bliver også tilsat lidt sukkersirup for at give en sødme til ginlikøren.

Slåen ginlikøren fungerer super godt med den engelske Bermondsey Tonic. Det er en let og mild tonic, lavet til at give plads til ginnen og dens smagsnoter. Kombinationen bliver derfor en virkelig lækker G&T, hvor man tydeligt kan smage de utroligt lækre smagsnoter fra slåenbærrene.

Se gaveæsken med Bermondsey Tonic her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort