DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Ukiyo Japanese Yuzu Gin 40% 700ml

400,00 kr. Inkl. moms

Ukiyo Japanese Yuzu Gin er en japansk kvalitets gin, som har skønne noter Yuzu citrus frugt og et lille hint af urter. Den er destilleret på en base af den traditionelle japanske spiritus, shōchū og hylder den traditionelle renhed af japansk destillering.

 

 

 

 

 

Varenummer (SKU): TS133168 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Ukiyo Japanese Yuzu Gin er en skøn citrus præget japansk gin, som har en lidt anderledes destillerings process. Ginnen bliver først lavet på lokalt dyrket byg, som bliver destilleret til den traditionelle japanske spiritus, shōchū. Herefter bliver shōchū basen destillieret igen, sammen med enebær, yuzu, citrus frugter og lokale krydderier.
Yuzu er en citrusfrugt, som er dyrket og elsket af Japanerne. Visuelt ligner den en citron, og har en sur og parfumeret smag i lighed med citron og grape frugt. Der fornemmes også en lille smags sammenligning til mandarin frugten.

Ginnen har kraftige smagsnoter af citrus og et hint af en unik urtede smag. Den har en dejlig mild bitterhed, samt en afdæmpet surhed. Det er en dejlig frisk gin, som rummer det bedste fra Japan. Det er en skøn Japansk gin, hvor at man ikke er i tvivl om, at det er en gin af aller fineste kvalitet.

Historien bag Ukiyo Japanese Yuzu Gin

Ukiyo Japanese Yuzu Gin bliver destilleret i byen Kagoshima, i skyggen af den smukke Sakurajima vulkan. Her bliver den lavet som en hyldest og respekt for den mere end 1500 år gamle tradition af at dyrke og høste Yuzu frugten. Også navnet for denne smukke flaske har en unik betydning. Ordet ukiyo betyder nemlig “flydende verden”, som refererer til sindstilstanden hvor at man lever i momentet, løsrevet fra ens problemer i livet.

Se flere gins fra Ukiyo serien her!

Yderligere information

Brand

Alkohol

40%

Flaskestørrelse

700ml

0
0 varer i alt
Køb gavekort