DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Sabatini Gin Barrel 45.5% 500ml

Sabatini Gin Barrel er en fantastisk italiensk fadlagret gin. Den har en varm og krydret smag med fantastiske urtede noter, og er en gin, der på alle måder indfanger essensen af Toscana.

 

500,00 kr. Inkl. moms

Vægt 1245 kg
Størrelse 8 × 8 × 23 cm
Alkohol

45.5%

Flaskestørrelse

500ml

Brand

Land

Italien

Varenummer (SKU): TS818306 Kategorier: , , Tags: , ,

Læs mere …

Sabatini Gin Barrel er en fadlagret gin fra den italienske Sabatini familie. Den er lavet på deres originale Sabatini Gin, som har lagret på toskanske Chardonnay vintønder.

 Den er som sagt lavet på deres klassiske gin, hvilket betyder at den indeholder de samme lækre ingredienser. Destilleret på enebær, koriander, olivenblade, salvie, fennikel, irisrod, citron jernurt, timian og lavendel er der masser af smagsnoter i denne gin. Derudover får Sabatini Gin Barrel sødlige, tørre og røgede noter fra de tønder den lagres på.

Eftersom ginnen er fadlagret, er den også blevet mere fin og rund i smagen, og er derfor ideel at nyde rent. Nyd den ved stuetemperatur eller med et par isterninger!

Sabatini familien har et stort kendskab til produktionen af vin og spiritus og har gennem flere generationer produceret det i Italien. I 2015 besluttede de at tilføje gin til deres produktion. Deres gin skiller sig ud fra andre gins, fordi at den afspejler de smagsnuancer som netop kendetegner Toscana området.

Familien Sabatini samler og sender alle ingredienser fra deres gård nær Cortona og sender de friske ingredienser direkte til London. Her forvandler Charles Maxwell, master destiller på Thames Distillers, olivenblade, salvie, timian, lavendel og citronverbena til den perfekte italienske gin.

Se vores udvalg af Sabatini produkter her! 

 

0
0 varer i alt
Køb gavekort