DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

East London Louder Gin Gaveæske

East London Louder Gin er en utroligt smagsfyldt gin, med en masse lækre krydderurter. Den urtede smag afbalanceres af florale noter fra lavendel og et let citrus strejf fra citron.

450,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

47%

Brand

Flaskestørrelse

700ml

Land

England

Varenummer (SKU): TS102304 Kategorier: , , Tags: , ,

Læs mere …

Vores East London Louder Gin Gaveæske indeholder et sæt til en G&T med kraft i. Ginnen er pakket med lækre smagsnoter, og har et urtet udtryk, der bliver frisket lidt op med nogle florale noter. Og den skønne Archibald Tonic er det perfekte match med sine lette bitre noter.

Archibald Tonic er en fransk tonic, lavet i et gammelt familiedestilleri. Her er bæredygtighed i højsædet, hvilket kommer til udtryk på flere måder. Først og fremmest er denne tonic fremstillet udelukkende med ingredienser fra Frankrig. Dette betyder, at det er en tonic helt uden kinin. I stedet får den sine bitre noter fra urter og enebær, hvilket giver den et mere blødt og rundt udtryk.

Ginnen i vores East London Louder Gin Gaveæske er på hele 47% alkohol. Den er destilleret med 11 botanicals, der hver især bidrager til den unikke smag. De mere klassiske ingredienser som enebær, kvanrod og korianderfrø danner en skøn base for ginnen. East London Louder Gin får sine urtede noter fra irisrod, fennikelfrø, laurbærblade, salvie, timian og vintersar. Hertil kommer dejlige noter fra lavendel og citron, som frisker ginnen en smule op, og giver et godt modspil til alle urterne.

Se ginnen som enkelt flaske her!

East London Liquor Co., som destilleriet bag hedder, har ligget i London siden 2015. De ligger i skønne omgivelser i den østlige del af London, langs kanalerne, industrielle bygninger og Victoria Park. Brandet identificerer sig meget med den gamle ånd af East End, som var arbejdernes bydel. Destilleriet repræsenterer i dag lighed, ærlighed, hårdt arbejde og kampen for ligestilling. Deres motto er: “Decent booze, for decent people, at decent prices”.

Gin og tonic i gaveæsken

0
0 varer i alt
Køb gavekort