DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Jawbox Rhubarb & Ginger Ginlikør 20% 700ml

Jawbox Rhubarb & Ginger Ginlikør er en klassisk kombination, sød og kraftig smag af rabarber. Afbalanceret med varmen fra ingefær for en perfekt balance af smag.

Se gaveæsken på Jawbox Rhubarb Dry gin

270,00 kr. Inkl. moms

Ikke på lager

Flaskestørrelse

700ml

Alkohol

20%

Brand

Land

Irland

Varenummer (SKU): TS130600 Kategorier: , , , , Tags: , ,

Læs mere …

Jawbox Rhubarb & Ginger Ginlikør er en dejlig frisk ginlikør med smag af rabarber og ingefær. Den søde og syrlige smag af rabarber går rigtig godt sammen med den varme og krydrede smag af ingefær.

Den er lavet på den klassiske Jawbox Gin, som er destilleret på enebær, lyng, koriander, kanel, angelika, irisrod, peber cubeba, citron, kardemomme, lakridsrod og paradiskorn. Det giver nogle spændende og en smule krydrede undertoner til ginlikøren. Dog er den kraftige smag af rabarber ret dominerende, i samspil med ingefærens krydrede noter.

Vi anbefaler Jawbox Rhubarb & Ginger Ginlikør med en Bermondsey Tonic, da den giver god plads til at man kan smage ginnen. Derved får man en super lækker gin & tonic, der har en tydelig smag af frisk rabarber.

Køb her som gaveæske med tonics!

The Jawbox Distillery ligger på et over 400 år gammelt gods i Belfast, Nordirland. Her dyrker og høster destilleriet selv den hvede de producerer deres basespiritus på. De destillerer ud fra en et princip om at gode ting tager tid. Derfor destilleres deres gin langsomt, ved svag varme, i deres traditionelle kobberkedler. Derudover gør de også brug af landet omkring godset, hvor de bl.a. plukker en særlig sort af lyng kendt som Belfast Black Mountain Heather der giver ginnen et let, floralt udtryk.

Destilleriets navn stammer fra en lokal anekdote. Der udvikledes og spredte sig nemlig en særlig dyb køkkenvask, den såkaldte Belfast sink, i Belfast under det 16. århundrede, som blev en central del af køkkenet, hvor husets snak også ofte foregik, hvorfor den fik kælenavnet ’The Jawbox’.

0
0 varer i alt
Køb gavekort