DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Hernö Jolie Rouge Dry Gin 45,2% 500ml

Hernö Jolie Rouge Dry Gin er inspireret af rom hvorfor den er romfadslagret i 21 dage og prydet med et piratmaleri. Duftnoter og smagsnuancer af pebret enebær, skovfrisk gran og sød og frisk mango og appelsin.

1.200,00 kr. Inkl. moms

Vægt 1040 kg
Alkohol

45.2

Flaskestørrelse

500ml

Brand

Land

Sverige

Varenummer (SKU): TS520222 Kategorier: , , , , Tags: , ,

Læs mere …

Hernö Jolie Rouge Dry Gin er en eksklusiv gin fra svenske Hernö, inspireret af rom. Det er en limited edition udgave, og der er kun udgivet i alt 848 flasker. Det er den første gin i deres Interpretations serie, hvor de har udgivet forskellige limited edition fortolkninger.

Visionen med denne gin, var at skabe en fortolkning af rom-fadlagret gin. Den er Hernös bud på hvordan gin kunne have smagt, da pirater styrede verdenshavene. Derfor har den også en etikette, der forestiller en pirat på sit skib.

Hernö Jolie Rouge Gin kan sagtens nydes rent, men går også godt i en gin & tonic. Her er det dog vigtigt at vælge en tonic, der giver god plads til ginnens smag. Vi anbefaler Doctor Polidori Dry Tonic, og lidt citronskal. Drikkes den rent, vil man møde en lækker blanding af varme og krydrede noter, og mere friske og florale nuancer, med et lækkert twist fra romfadene.

Botanicals

Ginnen indeholder de samme botanicals som den originale Swedish Excellence gin. Men den har ligget på romfade og lagret i 21 dage. Dette tilfører helt nye og anderledes smagsnoter til denne specielle gin. Fadene er tidligere romtønder fra Jamaica, hvilket giver ginnen den lidt mere krydrede og røgede smag.

Hernö Gin kommer fra et destilleri helt oppe i det nordlige Sverige, ved Härnösand. Det er faktisk Sveriges første destilleri, og det er her alt Hernö gin destilleres. Jon Hillgren destillerer her noget af verdens reneste sprit, og laver verdens bedste gin. Hernö har hevet adskillige priser hjem for deres fantastiske gins, og er også blevet kåret som verdens bedste gin flere år.

Ingredienserne er alle økologiske og nøje udvalgte. Hernö bruger de bedste råvarer fra hele verden. Nogle af deres botanicals er bl.a. enebær fra Ungarn, korianderfrø fra Bulgarien, tyttebær fra Sverige, mjødurt fra England, sort peber fra Indien, kanel fra Indonesien og bourbon vanilje fra Madagaskar.

Se vores andre gins fra Hernö her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort