DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Hernö High Coast Terroir 2018 Gin 46.8% 500ml

Hernö High Coast Terroir 2018 Gin er destilleriets helt unikke one-year batch på en base af hvede og malt med helt rene smags- og duftnoter af frisk enebær, gran, og søde hyldeblomster og rønnebær.

Se vores G&T opskrift på Hernö High Coast Terroir

1.200,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

46.8%

Flaskestørrelse

500ml

Brand

Land

Sverige

Varenummer (SKU): TS520093 Kategorier: , , , , Tags: , ,

Læs mere …

Hernö High Coast Terroir 2018 gin er en eksklusiv limited edition one-year batch. Hvert år destillerer Hernö et begrænset antal af deres Hernö High Coast Terroir Gin, med små smagsforskelle i smagsnoter og botanicals. I 2018 lavede de 1058 flasker af denne unikke gin.

Hernö destilleriet er det første gindestilleri i Sverige. Det ligger i naturskønne omgivelser, ved den svenske höga kust, ca. 400 km nord for Stockholm. Her destillerer Jon Hillgren den reneste spiritus i verden, som han bruger til verdens bedste gin. Flere af de forskellige Hernö gin er nemlig blevet kåret til Verdens Bedste Gin i forskellige årstal. Derudover har de vundet utallige andre priser.

Verdens bedste gin er naturligvis lavet på de bedste råvarer. Hernö bruger økologiske råvarer, nøje udvalgt fra hele verden. På deres ingrediensliste finder man bl.a. enebær fra Ungarn, mjødurt fra England, korianderfrø fra Bulgarien, kanel fra Indonesien, sort peber fra Indien og bourbon vanilje fra Madagaskar.

Hernö High Coast Terroir er inspireret af destilleriets lokation på den svenske high coast. Derfor indeholder den nogle flere lokale botanicals fra de svenske skove. Den er bl.a. lavet med granknopper, hyldeblomst og rønnebær. Den har en karakteristisk smag af enebær, og er både tør og fyldig på tungen. Med en kompleksitet af florale noter, der blander sig med søde og krydrede nuancer, og en skøn eftersmag af hyldeblomst og rønnebær.

Den kan sagtens nydes rent, men kan også nydes i en eksklusiv gin & tonic med en Gents tonic og citronskal. Gents er en meget mild og underspillet tonic, med lette bitre og florale noter. Det er en tonic, der virkelig giver plads til at ginnen kan komme til sin fulde ret.

Se opskriften her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort