DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Hernö Botany Bay Gin 43% 500ml

Hernö Botany Bay er en limited edition svensk gin.

1.200,00 kr. Inkl. moms

Vægt 1040 kg
Alkohol

45.2

Flaskestørrelse

500ml

Brand

Land

Sverige

Varenummer (SKU): TSbotanybay Kategorier: , , , , Tags: , ,

Læs mere …

Hernö Botany Bay Gin er en eksklusiv gin fra svenske Hernö. Det er en limited edition udgave, og der er udgivet i alt 6863 flasker. Det er den tredje gin i deres Interpretations serie, hvor de har udgivet forskellige limited edition fortolkninger.

Hernö Botany Bay Gin kan sagtens nydes rent, men går også godt i en gin & tonic. Her er det dog vigtigt at vælge en tonic, der giver god plads til ginnens smag. Drikkes den rent, vil man møde en lækker blanding af spændende smags- og duftnoter.

Hernö Gin kommer fra et destilleri helt oppe i det nordlige Sverige, ved Härnösand. Det er faktisk Sveriges første destilleri, og det er her alt Hernö gin destilleres. Jon Hillgren destillerer her noget af verdens reneste sprit, og laver verdens bedste gin. Hernö har hevet adskillige priser hjem for deres fantastiske gins, og er også blevet kåret som verdens bedste gin flere år.

Ingredienserne er alle økologiske og nøje udvalgte. Hernö bruger de bedste råvarer fra hele verden. Nogle af deres botanicals er bl.a. enebær fra Ungarn, korianderfrø fra Bulgarien, tyttebær fra Sverige, mjødurt fra England, sort peber fra Indien, kanel fra Indonesien og bourbon vanilje fra Madagaskar.

Se vores andre gins fra Hernö her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort