DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Herbal Rosmarin & Timian Likør 24.4% 700ml

Herbal Rosmarin og Timian Likør er en dansk og økologisk likør, som er produceret i Slagelse. Likøren har friske urtede noter af frisk timian og rosmarin. Den går super godt sammen med en Sådan! Citron Tonic, hvor at de urtede og friske citrus noter smelter sammen til en forfriskende G&T.

400,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

24,4%

Flaskestørrelse

700ml

Land

Danmark

Læs mere …

Herbal Rosmarin & Timian Likør er vores egen økologiske likør, som bliver produceret på vores destilleri i Slagelse. Den er lavet på dansk produceret gin, infuseret med timian og nedvandet med sukkersirup. Herbal ginnen, som likøren er lavet på, er lavet med inspiration fra middelhavet og den danske køkkenhave. Dens urtede smag får sine smagsnoter fra rosmarin som den tungeste botanical. Men også fra bl.a. fennikel, peber, kvan og lakridsrod. Derudover får den en let friskhed fra bl.a. appelsin.

Herbal Rosmarin & Timian likør har urtede noter af frisk timian og rosmarin, og så har den en mere mild og rund smag i kraft af, at det er en likør med en lavere alkohol procent på 24,4 %. Likøren går super godt sammen med en Sådan! Citron Tonic, og toppes med frisk timian som garnish, for at fremhæve de urtede timian noter.

Alt der bliver lavet på vores destilleri i Slagelse, er handcrafted. Vores Herbal Likør er ingen undtagelse. Dens botanicals er alle nøje udvalgt til netop denne likør, for at skabe den bedste smagssammensætning. Udover at være fantastiske smagsgivere, er alle ingredienserne også udvalgt efter kvalitet. Det er med andre ord en likør, lavet på gode råvarer i høj kvalitet.

Se vores andre likører her! 

0
0 varer i alt
Køb gavekort